Beveiligingstechniek

 

Laat niks aan het toeval over en bescherm uw bedrijf waar nodig. Voor zowel uw medewerkers als de continuïteit van uw organisatie is goede beveiliging geen overbodige luxe. DRG installatietechniek is gespecialiseerd in alarmsystemen in de particulieren markt en gespecialiseerd in camerasystemen voor de zakelijke markt. Samen met u zorgen we voor een geïntegreerd beveiligingssysteem waarbij controle en beheersbaarheid belangrijke aandachtspunten zijn.

Sinds 2015 maken wij het inbrekers onmogelijk om ongemerkt uw gebouw binnen te komen. We installeren ook alleen A merken met diverse functies en verschillende designs.  

De ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking gaan ontzettend snel. De tijd dat camera’s slechts als observatiesysteem werden gebruikt, ligt al ver achter ons. Op dit moment passen wij intelligente camera’s toe en koppelen wij deze aan business intelligence tools om bijvoorbeeld het gedrag van uw consument te analyseren. Dankzij IP- videobewaking camera’s heeft u altijd en overal toegang tot de beelden van uw videobewaking. Hiermee profiteert u van de voordelen van de hedendaagse camerabewaking in uw woonhuis, winkel of highrisk-locatie.

Voor uitgebreide doeleinden maken we gebruik van het platform bij DVR Solutions. Gespecialiseerd in geavanceerde videoverificatie.

Zie hieronder de lopende aanbiedingen.

× contact