Databekabeling

DRG installatietechniek levert een complete installatie met hoogwaardige kwaliteit.

Datacommunicatie is vandaag de dag onmisbaar. Aanzienlijk veel apparaten communiceert via een ICT-netwerk. Denk hierbij aan telefonie, computers, domotica, verwarming en klimaatbeheersing. Databestanden worden steeds groter en de uitwisseling hiervan moet steeds sneller. De belasting op het netwerk neemt hierdoor toe, waardoor uitbreiding van het bestaande netwerk nodig is.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van databekabeling. Wij leggen data-infrastructuren aan in woningen tot grote zorginstellingen. Onze projecten lopen uiteen van kleine installaties tot het aanleggen van infrastructuren in grote complexe bedrijven.

Woning
Bijna elke woning is tegenwoordig voorzien van een aansluiting voor telefonie, televisie of Wifi. Voor een stabiele verbinding is het essentieel om een goede netwerkstructuur te hebben. Erg vervelend als het allemaal niet goed werkt. Wij zorgen voor de aanleg en/of herstel voor een goede thuisnetwerk.

Wilt u een stabiele en snelle thuisnetwerk met een goede wifi dekking en voldoende aansluitingen voor tv, internet en telefonie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Bedrijfs- of kantoornetwerk
Voor de voortgang van bedrijfsprocessen is een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk noodzakelijk. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een bedrijfs- of kantoornetwerk. Of het nu gaat om het herstellen van enkele kabels of het aanleggen van een geheel nieuwe infrastructuur incl. apparatuur, wij kunnen het allemaal.

Met onze ervaren medewerkers, het gebruik van kwalitatieve materialen en professioneel apparatuur en gereedschap zorgen we er voor dat de kwaliteit gewaarborgd is. Hiernaast zorgen we er altijd voor dat alle aangelegde databekabeling wordt getest. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een certificering van uw databekabeling.

Heeft u momenteel geen (goedwerkende) data netwerk of wilt u uw huidige netwerk uitbreiden? Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

× contact