OVER ONS

Wie zijn wij

DRG installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor techniek.
Onze kracht is dat we samen met u meedenken over de nieuwste trends in duurzame oplossingen.

Geschiedenis:
DRG Telecom & ICT is in 2015 opgericht door Dinesh Ghiraw. Hij is als ZZP’er begonnen met werkzaamheden op gebied van telecom & ICT bij vooral particuliere klanten. Door zijn professionaliteit is zijn klantenkring enorm gaan groeien, waardoor uitbreiding van personeel niet uit kon blijven. Door deze uitbreiding kon het bedrijf grotere projecten aannemen, waardoor ze zich steeds meer is gaan richten op de zakelijke markt.

Inmiddels is DRG Telecom en ICT geen eenmanszaak meer, maar een BV. We zijn uitgegroeid tot een allround bedrijf met ruim 20 medewerkers.

Wat kunt u van ons verwachten:
Bij DRG installatietechniek krijgt u professionele dienstverlening:

  • No-nonsense advies
  • Snelle service
  • Concurrerende tarieven
  • Veel parate kennis
  • Flexibel in het maken van afspraken
  • Allround installateur 

Ons team
DRG installatietechniek is een jong ambitieus bedrijf. We willen blijven groeien en voorop blijven lopen op de markt. Dit doen we door te blijven investeren in opleidingen en cursussen om onze kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

DRG installatietechniek heeft een informele werksfeer en zorgt ervoor dat elke medewerker zich betrokken voelt in het bedrijf. We zijn dan ook trots op de groep medewerkers die voor ons werken.  Ons team bestaat uit een diverse groep mensen van jonge techneuten tot professionals met wel 20 jaar ervaring.

Wil je ook werken bij DRG installatietechniek? Bekijk hier onze vacatures.

Onze partners

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Mail ons en wij zullen zo snel mogenlijk reageren

× contact